Pannenkoekjes (Baby-proof)

Dit is een simpel en een lekker receptje voor je kleine spruit. Mijn zoontje was 10 maanden toen ik dit voor hem maakte en hij vond het heerlijk! Ik heb in mijn pannenkoeken een scheutje borstvoedingsmelk gedaan, maar dat is niet nodig, zonder melk is dit recept ook prima.

Ingrediënten (6 kleine pannenkoekjes):

  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 1 el volkorenmeel
  • 1 el in vieren gesneden blauwe bessen

Bereiding:

  1. Prak de banaan fijn, doe er dan de ei, volkorenmeel en besjes bij.
  2. Roer totdat er een mooi mengsel ontstaat.
  3. Verwarm een eetlepel olie of een klont boter in een koekenpan.
  4. Schep wat beslag in de pan. Ik heb telkens 3 kleine pannenkoekjes per keer gebakken.
  5. Wacht totdat de pannenkoekjes beginnen te stollen en bruin worden aan de onderkant. Draai ze voorzichtig om en bak de andere zijde bruin.