Wie ben ik

OVER #DAVELOVESFOOD

#DAVELOVESFOOD is dé plek voor iedereen die van eten houdt. Op mijn blog deel ik al mijn favoriete recepten die ik in de afgelopen jaren gespaard heb! Ik wil graag laten zien dat koken heel simpel kan zijn. Iedere week verschijnt er een nieuwe post, met een leuk recept, een goede eettent of een nieuw testproduct. Dus voor allerlei zaken rondom ‘food’ ben je hier op de juiste plek!

OVER #DAVE

Ik woon samen met Eline, met wie ik al 12,5 jaar samen ben. Sinds 25 september 2018 zijn we gelukkige ouders van James. Ik ben een echte levensgenieter, ik houd van alle mooie dingen in het leven. Ik ga graag uit eten, maar net zo graag spreek ik met vrienden af, om samen gezellig wat te eten. Wat we eten verschilt per keer, de ene keer een simpele salade en de andere keer een uitgebreid 4-gangen diner. Ik vind het heerlijk om mezelf een uitdaging te geven en ik probeer als er iemand langskomt altijd wat anders op tafel te zetten.

OVER #MIJNRECEPTEN

De recepten die op deze site staan heb ik allemaal gemaakt en goedgekeurd. Deze verzameling recepten zijn een weerspiegeling van hoe ik ben en waar ik van houd. Ik kijk graag naar kookprogramma’s en lees graag over voeding. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, boeken, internet, restaurants, winkels, vrienden, enz. Ik vraag vaak aan mijn vrienden wat ze lekker vinden en probeer dat dan te maken. Ik heb helaas nog niet van alle recepten een eindresultaat als foto, maar ze komen er spoedig aan. Ik wens jullie veel eetplezier!

Eat.Live.Enjoy

#PICS

#FAMILY
#WORKINGTHEGRILL
#FATHERANDSON