Stoof­vlees met La Trap­pe Qua­dru­pel

Vandaag een winters recept klaargemaakt, stoofvlees lang gegaard in bier en specerijen. Het gerecht is lekker kruidig en heeft wat weg van hachee. Dit recept is een leuke variatie op klassieke rundvleesgerechten, maar ik kies toch liever voor een  boeuf bourguignon of één van de oosterse rundvlees gerechten, bijvoorbeeld Indische rendang of een Indiaase curry. Die vind ik toch wat spannender en voller van smaak. Ben je een liefhebber van stoofvlees, dan is het onderstaand recept het proberen waard.

https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1186287/stoofvlees-met-la-trappe-quadrupel

Tip: Denk eraan dat je bij suddergerechten het vlees goed kruid, ik was vaak te zuinig met peper en zout, maar uit ervaring heb ik gemerkt dat het vlees wel wat smaak (zout) kan gebruiken, want de saus van een suddergerecht bevat veel kruiden, maar die moeten wel ondersteunt worden door een zoutje.